در آیین افتتاح و بهره برداری موسسه آموزش عالی حوزوی فدک شهرستان همدان که در تاریخ 18/8/98 برگزار گردید. حجت الاسلام والمسلمین واحدی با قرائت آیه شریفه ان الله لایغیر مابقوم حتی یغیروا ما بانفسهم بیان داشتندکه حوزه علمیه خواهران قبل از انقلاب در قالب مکتب خانه در کشور جریان داشته وایفای نقش مینمودند ارائه دانش این مکتب خانه ها متفاوت بود بعضی ازآنها حداکثری تدریس کفایه ،رسائل ،مکاسب و بعضی حداقل روانخوانی تلاوت قرآن واحکام ارائه می شد.
بعد از انقلاب به برکت عنایاتی که حضرت امام به خواهران جامعه اسلامی داشتند موجب آغاز حرکت توسعه مکتبها گردید. بعد از رحلت حضرت امام«ره» مقام معظم رهبری ورود دقیقی را به توسعه حوزه های علمیه خواهران داشتند تاجایی که در یکی از صحبتهایشان فرمودند :«حوزه علمیه خواهران پدیده مبارکی است...»در این فضا بود که حوزه علمیه خواهران در متون وبرنامه های مختص خود رشد مناسبی پیدا کرد.
معاون امور حوزه ها در ادامه گفت: حوزه علمیه خواهران دارای 500 مدرسه است که در سالهای قبل اولویت درتوسعه های فیزیکی وسخت افزاری بوده است. اما در این برهه از زمان اولویت توسعه را توسعه نرم افزاری قرار دهیم. در چند سال اخیردوگام اساسی برداشته شده است گام اول تغییر اولویت به سوی توسعه های نرم افزاری ودیگر اینکه در دیدار ماه مبارک رمضان امسال با مقام معظم رهبری فرمودند: باید حوزه های علمیه خواهران به رسمیت شناخته شود ودانش آموختگان حوزه علمیه خواهران جایگاه رسمی جهت ارائه خدمات بهتر و بیشتر به شیعیان عالم را داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی در ادامه با طرح این سوال که انتظار جامعه از حوزههای علمیه خواهران چیست؟ با استناد به روایت الفقهاء حصون الدین بیان نموند که فقها حصون و دژ دین هستند، پایداری وتوسعه دین به واسطه دینداری فقیهان دینی میباشد تا جایی که مقاوم سازی دینداران و شیعیان را وظیفه علماء و فقها دانست. وظیفه و سهم خواهران طلبه و حوزه های علمیه خواهران نیز توسعه ومقاوم سازی بانوان جامعه میباشد .
حجت الاسلام واحدی در پایان گفت: دنیای امروز با توجه به نفوذ بانوان در سطح جامعه وخانواده به این رسیده است که مسیرنفوذ در جامعه ومقابله با آن زنان میباشند و حضرت امام با درایتی که در اول انقلاب داشتند پادزهر این معنا را تولید کردند حضرت امام «ره »و مقام معظم رهبری نه فقط به عنوان دفاع حوزه علمیه خواهران را توسعه دادن بلکه برای حمله به تمدنهای غیر دینی روی حوزه های علمیه سرمایه گذاری نمودند.